EntertainmentStiri Mondene

Răsturnare de situație. Ce spune Mădălina Ghenea despre relația cu fotbalistul Nicolo Zaniolo

Mădălina Ghenea a oferit prima reacție, după ce presa din Italia a scris că are o relație cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea.

Prin intermediul avocaților săi, românca le-a transmis jurnaliștilor italieni că nu are o idilă cu fotbalistul de la AS Roma și a catalogat totul drept “o invenție”.

Mesajul transmis de Mădălina Ghenea prin avocați:

“În numele doamnei Madalina Ghenea, clienta noastră, comunicăm următoarele:

Nu este adevărat că există o relație sentimentală între Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo; Mădălina Ghenea Nicolo Zaniolo s-au întâlnit o singură dată;Doamna Ghenea este mama unei fetițe, care nu trebuie să fie supărată sau implicată în aceste minciuni mediatice;Clienta noastră va lua măsurile corespunzătoare împotriva celor care exploatează această invenție și împotriva celor care și-au permis să o critice în vreun fel”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

De asemenea, Mădălina Ghenea a postat un mesaj pe Instagram:

“În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”.

Foto: Hepta

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close