EntertainmentStiri Mondene

Răzvan Babană, fostul concurent de la „Chefi la cuțite”, s-a angajat în televiziune. La ce post TV

Răzvan Babană a fost concurent în sezonul 7 de la „Chefi la cuțite”. Nu are studii în domeniul culinar, dar mereu i-a uimit pe jurați cu preparatele sale. Acum, acesta s-a angajat în televiziune, la Antena Stars.

Răzvan Babană, fostul concurent de la „Chefi la cuțite”, a anunțat că acum este reporter special la Antena Stars, în emisiunea „Showbiz report” prezentată de Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu.

„Surprize, surprize. Mă bucur, sincer. Este o provocare foarte mare pentru mine. Îmi place foarte mult echipa, îmi sunteți foarte dragi și sunt sigur că vom fi la înălțime de fiecare dată.

M-am gândit să avem o rubrică, o altfel de rubrică, m-am gândit să ”inspectez” casele vedetelor într-un stil caracteristic lui Babană. Deci asta este, ”păzea, că vin”! Vreau să le arăt oamenilor și fața cealaltă a persoanelor care au ajuns la TV, cum au ajuns, care a fost drumul lor, parcursul pentru a ajunge cunoscut.”, a declarat Răzvan Babană la „Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Răzvan Babană, fostul concurent de la „Chefi la cuțite”, s-a angajat în televiziune. La ce post TV

razvan babana la chefi la cutite 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Înainte de a lucra în televiziune, Răzvan Babană a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea din sezonul 7 de la „Chefi la cuțite”. Noul reporter de la Antena Stars deține și o florărie.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close