Răzvan Fodor, bărbatul care pune zacuscă și nu are e-mail: „Fac mâncăruri mai bune ca la restaurant”

Artistul în vârstă de 46 de ani i-a povestit lui Mihai Morar în cadrul podcast-ului „Fain și simplu” că are răbdare pentru îndeletniciri casnice, în propria curte, preferând să se contreze pe rețete culinare cu Radu Vâlcan, nu să se uite la fotbal sau să meșterească mașini.

Cântăreț, actor și om de televiziune, Răzvan Fodor, 46 de ani, a făcut diverse dezvăluiri despre omul din spatele scenei cu ocazia celor peste două ore de interviu, în cadrul podcast-ului „Fain și simplu”, al lui Mihai Morar. Mai ales că a fost o discuție liberă între doi vechi amici.

Răzvan Fodor are câteva preferințe și tabieturi mai altfel pentru un bărbat de vârsta sa. Este chiar opinia bucureșteanului născut în Berceni, care nu vrea să iasă din aria cartierului în care s-a dezvoltat. Tocmai de aceea și-a achiziționat o casă în imediata vecinătate a zonei, la intrarea în Popești Leordeni.

Un familist convins, căsătorit de 12 ani cu Irina, amândoi părinții unei fetițe, Diana, de 10 ani, fostul rocker are propriile hobby-uri, de care este tare mândru.

Răzvan Fodor alături de soția sa, Irina

„Am răbdare cu florile, cu grădinăritul, nu meșteresc deloc”

„Nu mai zic că eu mă ocup de curățarea băilor, a toaletelor, acasă, îmi fac timp cumva să le rezolv. Nu mă pricep să schimb roata de rezervă la mașină, nu meșteresc deloc, dar îmi place și mă pricep să fac zacuscă! Am răbdare cu florile, cu grădina, cu iarba, cu spălatul toaletei. Nu suport chestiile de testosteron sau fotbalul. La zacuscă atingi lucrurile, coci chestiile alea, e un proces. Când simți satisfacția de a gusta ceva făcut de mâinile tale, față de alte părți pe unde poți mânca, e ceva deosebit. Nu, frățică, la mașină, dai cheile unui mecanic, «fă-mi-o să fie ață!»”, apoi o iei gata făcută”, a povestit Răzvan Fodor.

A dormit în portbagajul propriei mașini

„Fac multe mâncăruri mai bune decât la restaurant, nu mă dau mare! L-am certat pe Radu (Vâlcan, actor și soțul Adelei Popescu – n.r.) vizavi de un story pe Instagram, nu ne-am pus de acord cu prepararea unor mâncăruri”, a mărturisit, zâmbind, vedeta din showbizz.

Mihai Morar l-a întrebat ce cult-uri specifice bărbaților are. „Să beau un vin bun, apoi să fiu în compania unor băieți cu care să vorbesc lucruri inteligente. Poker-ul. Vacanțele – acolo mi se duc toți banii. În rest, nu mă uit la meciuri, la fotbal. N-am avut niciodată mașină nouă. Un Golf 3 cu carburator, prin 1998, pot spune că a fost preferata mea. O bombă, motor de 1,8. Avea și trapă, fiță la acea vreme.”

Mașinile nu mă interesează. Conduc o ”americană”, cred că o să rămân fidel ei. E pe tip vechi, din 2012. Stai frumos în ea, dacă plătești impozitul în ianuarie ai și reducere… Am dormit acum o lună în portbagajul mașinii, am prins un super-răsărit. Îmi place cu cortul, cu barca și cu rulota.

Răzvan Fodor:

Un altfel de bărbat

Răzvan Fodor a povestit că abia de doi ani și-a deschis propriul card bancar! ”Sunt omul cash-ului”, a relatat el, moment în care Mihai Morar l-a dat în primire pe colegul său de scenă, Daniel Buzdugan:

„Tu și Buzdu, nici el n-are card, incredibil, suntem în 2021!”. Artistul a mai făcut o dezvăluire: ”N-am adresă de mail! Am una care e de fapt a soției. Mă sună Irina și-mi spune: ”Vezi că ți-a trimis contractul ăla, verifică”. În rest, nu-mi trebuie”.

Foto: Instragram

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul