EntertainmentMonden

Răzvan Simion a publicat o imagine cu Lidia Buble și Cornel Ilie. Mesajul transmis de fostul iubit al artistei i-a luat pe toți prin surprindere

Răzvan Simion și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a publicat o imagine cu Lidia Buble și Cornel Ilie, la doar o zi după ce și-au lansat cea mai recentă piesă.

Reacția acestuia vine după ce prezentatorul TV a lipsit din platoul emisiunii de la Antena 1, atunci când cei doi artiști au fost prezenți, pentru a lansa melodia, Du-te, vin-o! De altfel, în ultima perioadă s-a spus că între Lidia Buble și Cornel Ilie ar fi mai mult decât o simplă prietenie.

Prezentatorul a urcat pe Instagram Stories o fotografie făcută când aceștia au fost prezenți în platoul matinalului de la Antena 1 și a etichetat-o pe fosta iubită, pe Cornel Ilie, dar și cunoscuta formație din care acesta din urmă face parte.

Deși s-au despărțit după cinci ani de relație, Lidia și Răzvan colaborează în continuare pe plan muzical, el fiindu-i manager muzical în continuare acesteia.

Răzvan Simion a scris pe imagine: “It’s a super hit” care se traduce astfel: “Este un superhit”.

“Îmi place ideea pe care o transmite video-ul: într-o parte, lucrurile merg de la bine spre rău, iar în altă parte, de la rău spre bine. Este o continuitate: în orice relație mai sunt momente de cumpănă, important este să ne amintim să ne… iubim. Frumoasă colaborarea și superinteresant video-ul”,

“În sfârșit, este o melodie de calitate în trending” și “Lidia, am mai spus-o, acest gen de muzică te caracterizează foarte mult, femeie delicată, femeie sensibilă, iubesc acest gen de muzică, îți pune în evidență potențialul tău! Vunk, frumoasă voce ai omule, te cuprinde cu totul”, sunt trei dintre comentariile strânse de videoclipul single-ului lansat oficial în urmă cu două zile.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close