EntertainmentStiri Mondene

Reacția Andreei Marin, după ce Leonard Miron a acuzat-o că-și promovează prietenii la TVR. „Sunt învățată cu astfel de oameni”

Andreea Marin a avut prima reacție, după ce fostul prezentator de la TVR, Leonard Miron, a susținut că aceasta își promovează prietenii în emisiune. Discretă ca întotdeauna, vedeta a mărturisit că nu va da curs răutăților.

„Emisiunea «Nu există nu se poate!» aduce în fața reflectoarelor doar oameni cu adevărat valoroși, și aici numai cine nu e în stare să aprecieze valoarea, poate avea îndoieli.

Am descoperit astfel oameni incredibili, unii cunoscuți, dar cu istorii neexplorate la TV, iar majoritatea nu au apărut niciodată până acum într-o emisiune-portret.

Eu și domnul Miron nu ne cunoaștem personal, nu avem vreo istorie comună în televiziune, ne-am văzut mult prea rar cu mulți ani în urmă în TV, așa că pentru mine vorbele lui au apărut, aparent, de… nicăieri.

Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor. Oamenii echilibrați și liniștiți, mulțumiți de ale lor, își văd de propria treabă și de munca lor. Sunt unul dintre ei.

Nu mă vedeți criticând capra vecinului, am destule de făcut în curtea mea. Așa că… sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a declarat Andreea Marin pentru FANATIK.

Ce a spus Leonard Miron

Leonard Miron susține că Andreea Marin ar invita în cadrul emisiunii pe care o moderează la TVR, „Nu există nu se poate”, persoane care ar ajuta-o în plan personal.

„Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susţinere şi expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui nişte oameni pe criterii politice şi pe criterii de pile şi relaţii.

Pui nişte profesionişti care creează în spaţiul televiziunii
publice nu numai un suport pentru Guvern şi Parlament, dar şi un spaţiu de
contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă.

La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat
nişte parcele la prietenii mei… Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai
este televiziune, este o afacere personală.

Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi nu are o audienţă -, este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR”, a spus Leonard Miron, într-un interviu pentru sursa citată mai sus.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close