Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
EntertainmentMonden

Reacția lui Cornel Ilie atunci când a fost întrebat dacă are o relație cu Lidia Buble. “Ne-au fost depășite așteptările. Am ajuns și eu să primesc mesaje”

Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat zilele trecute prima piesă împreună. În videoclipul melodiei “Du-te, Vino”, cei doi au filmat niște ipostaze foarte tandre, care lasă loc de interpretări. Așa cum era de așteptat, aceștia au fost întrebați dacă au o relație.

“Niște artiști compleți trebuie să fie neapărat și niște actori foarte buni. Noi am jucat foarte bine. Am avut o chimie foarte faină pe set, asta și pentru că suntem amândoi Gemeni”, a declarat Lidia Buble în cadrul emisiunii Teo Show.

Cornel Ilie a mărturisit că primește întrebări de la apropiați, care îl întreabă dacă este împreună cu Lidia Buble.

“Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”, a mărturisit cântărețul.

Atunci când a fost întrebat ce le răspunde curioșilor, artistul a spus că “le dă cu seen”. “O știți p-aia cu: Le dau cu seen?”, a fost reacția lui Cornel.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close