Reacția lui Gigi Becali după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan. „El îmi este în continuare prieten”

În urmă cu două zile s-a aflat în spațiul public că Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan. Impresara a aflat din presă de decizia soțului ei. Acum, și Gigi Becali, apropiat al antrenorului Reghecampf, a avut o primă reacție după ce a aflat de separarea celor doi.

Afaceristul are o relație de prietenie de ani de zile cu Laurențiu Reghecampf, mai exact de când acesta i-a antrenat echipa. Referitor la divorțul Prodan – Reghecampf, Gigi Becali nu a vrut să ofere prea multe detalii. „Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului.

Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează. E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

anamaria-prodan-regheIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Gigi Becali a susținut public că Reghecampf are amantă de 8 ani

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali a vorbit despre viața de cuplu a Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf. A susținut public că antrenorul are o amantă de opt ani de zile, iar soția lui știe.

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit”, a declarat Gigi Becali în luna aprilie, conform bzi.ro.

Într-o emisiune GSP Live, impresara nu a ratat ocazia și i-a răspuns afaceristului. „Să-mi spună unde se văd ei. Doar așa… la telefon. Sex virtual? Noi suntem mereu împreună. Așa de proastă să fiu eu?”.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

După ce în urmă cu câteva luni, antrenorul anunța divorțul de Anamaria Prodan, acum tot el este cel care a declarat că a depus și actele pentru a se separa de aceasta. Laurențiu Reghecampf a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața lui privată, însă acesta confirmă despărțirea de Anamaria Prodan. „Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Hits: 3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul