EntertainmentStiri Mondene

Reacția lui Ștefan Bănică jr după ce soția lui a fost jignită. “Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce căuta pe pagina mea”

Ștefan Bănică jr a reacționat dur pe contul de socializare, după ce soția lui, Lavinia Pîrva, a fost numită “pițipoancă” și comparată cu Andreea Tonciu.  Actorul a postat pe Instagram o fotografie alături de Loredana Groza, colega sa de la X Factor. Unul dintre multele mesaje primite din partea fanilor l-a enervat la culme.

“Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu”, a scris un internaut la fotografie.

Așa cum era de așteptat, Ștefan Bănică jr a transmis în apărarea Loredanei și, în special, a soției sale.

“Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce căuta pe pagina mea! Marș afară”, a răspuns juratul, vizibil iritat de un astfel de comportament.

Ce spune Ștefan Bănică despre cei trei copii ai săi

Artistul este foarte mândru de cei trei copii ai săi, Ștefan, Violeta și Alexandru, menționând totodadă că relația celorlalți doi copii cu Lavinia Pârva, actuala sa soție, este una foarte bună.

“Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă.

Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a spus recent Ștefan Bănică jr, potrivit VIVA!

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close