EntertainmentStiri Mondene

Rolul de mămică și-a pus amprenta asupra Ginei Pistol. „Sunt atât de obosită, încât nici nu mi-e somn”

Gina Pistol continuă seria dezvăluirilor despre viața de mămică, la aproape trei săptămâni după ce a născut o fetiță. Iubita lui Smiley a mărturisit pe contul de socializare că se simte extrem de obosită și, din această cauză, nu se poate odihni.

„Când regina este sătulă este liniște în regat. Nici nu știu
ce să fac cu atâta liniște”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

„Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă
odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e
somn, nu știu cum să vă zic.

Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură”, a completat prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”.

Smiley, declarații sincere despre Gina Pistol

Smiley a fost invitat în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar, unde a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația cu prezentatoarea TV. „Gina îmi spune «Băi, tu eşti testul meu de răbdare».

Deci eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată.

Pentru că e mai vulcanică, mai colerică precum temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi.

De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo. Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde.

Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, i-a spus Smiley lui Mihai Morar într-un podcast.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close