EntertainmentStiri Mondene

Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021. Artista oferă ultimele detalii despre selecția melodiei pentru Rotterdam

În martie anul trecut, Roxen a primit confirmarea că are biletul pentru a reprezenta România la Eurovision 2021, dar în perioada pandemiei de coronavirus, nu s-a mai auzit nimic despre planurile ei.

În ultima vreme, artista a fost mai puțin activă pe contul de socializare, până acum, când a revenit cu un nou mesaj.

„Știu că nu am fost atât de prezentă aici, pe rețelele de socializare, în ultimele două săptămâni.

În ultima vreme, m-am concentrat complet pe găsirea melodiei perfecte pentru Eurovision 2021 și cred că am reușit acest lucru. Împreună cu echipa mea, punem multă dragoste, efort și muncă în tot ceea ce am lucrat până acum și tot ce pot spune este că sunt binecuvântată cu niște oameni minunați. Mulțumesc!”, a spus artista.

„Continui cu proiecte uimitoare și abia aștept să vă arăt ce am realizat!! Rămâneți în siguranță, vă îmbrățișez călduros și vă pup”, a mai adăugat Roxen.

Potrivit wiwibloggs.com, TVR selectează intern melodia lui Roxen pentru Eurovision și nu va folosi o finală națională, așa cum a făcut pentru selecția ei de melodii din 2020. Nu există alte detalii despre melodia lui Roxen pentru Rotterdam sau când fanii se pot aștepta să o audă.

Când Eurovision 2020 a fost anulat, TVR a confirmat că Roxen va reprezenta România în 2021. La acea vreme, Roxen și-a exprimat recunoștința pentru că a fost reselectată și a spus:

„Abia aștept să mă întorc la muncă și să produc cea mai bună piesă pentru Eurovision 2021!”.

Hits: 4

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close