EntertainmentStiri Mondene

Ruby, provocată să spună cine e vedeta pe care ar invita-o în dormitor alături de iubitul Robert: „Ea e o partidă bună”

Ruby e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Dincolo de carieră, artista are o relație de aproximativ nouă ani cu Robert. Artista a fost supusă acum unei provocări și a făcut o dezvăluire neașteptată.

Ca în fiecare miercuri, actorul Marius Manole prezintă o nouă ediție a emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde”. Invitata de acum a fost Ruby, o admiratoare declarată a prezentatorului.

Ruby este pusă în situația de a răspunde unor întrebări incomode sau a gusta din „deliciile” aflate pe masă: testicule de porc, gheare de pui, găluște putrezite sau penis de taur. „De fapt, am mai mâncat penis de taur, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici». Nu este prima oară pentru mine”, mărturisește Ruby. Aceasta dezvăluie care este cel mai ciudat lucru pe care îl face când e doar cu iubitul: „Nu este ciudat, este ciudat că mă laud cu el”, mărturisește ea.

Ruby dezvăluie și cine este femeia din showbiz care ar convinge-o să participe la un threesome alături de iubitul ei.

„Eu sunt într-o relație de 9 ani, de 10 ani parcă. Dacă voiam să mă căsătoresc până acum, o făceam. Nu vreau, pentru că încă sunt copil. Sunt super material de nevastă. (…)

Eu, Robert și o fată. Dacă ar fi, dar nu pentru că sunt foarte geloasă și apoi ar fi un calvar viața lui. Nu știu ce să zic, nu am trăit un astfel de moment. Dacă ar fi ca în filme, cum ar trebui să fie… dar ipotetic vorbind.

Deci cu o femeie, nu aș putea să văd doi bărbați care… nu îmi mai trebuie un bărbat.

Lidia Buble ar fi o partidă bună, Antonia la fel, dar ea are copii. Cu Antonia aș face și niște piese, melodii și un copil. Este foarte frumoasă. Aș face multe cu ea. I-aș face și un copil!”, a declarat râzând cântăreața.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close