EntertainmentMuzică și Filme

SAGA Festival 2021, al treilea festival anunțat în România. Ce artiști urcă pe scenă

SAGA Festival este al treilea mare festival anunțat anul acesta, după Untold și Electric Castle Special. Va avea loc în perioada 10, 11 și 12 septembrie, în Parcul Izvor din București. Numele primilor artiști care vor urca pe scenă au fost dezvăluite.

Organizatorii le promit participanților că vor avea parte de „o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume”.

SAGA Festival este primul festival de muzică electronică din București. Acesta va aduce, conform organizatorilor, „o serie de show-uri spectaculoase, super efecte pirotehnice, design-uri extraordinare și un concept unic în România”.

„În ultimele două luni am prezentat un line-up format din superstaruri ale muzicii din întreaga lume, pentru prima dată în București. Totodată, în toată această perioadă, am lucrat intens pentru întregul concept pe care ne dorim să-l prezentăm publicului, totul pentru a aduce o experiență unică și revoluționară în România. Prioritatea noastră a fost întotdeauna reprezentată de fani, cărora ne dorim să le putem insufla prin acest festival, și nu numai, speranță, sentimentul de libertate și de iubire, mai mult ca niciodată.”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA, compania globală care are în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute evenimente din industria muzicală.

SAGA Festival 2021, al treilea festival anunțat în România. Ce artiști urcă pe scenă

„SAGA este doar începutul, multe alte experiențe vor urma și suntem bucuroși și recunoscători că le putem împărtăși cu fanii din România”, a mai adăugat acesta într-un comunicat oficial.

Artiști la SAGA Festival 2021

Sunt invitați peste 50 de artiști din muzica electronică. Pe scena principală SAGA Festival vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați în curând.

saga festival 2021 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Bilete la SAGA Festival 2021

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al festivalului. În această perioadă, prețul abonamentelor este de 399 RON (Regular) și 899 RON (VIP).

Hits: 14

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close