EntertainmentStiri Mondene

Schimbări majore în viața soției lui Mihai Constantinescu, după moartea acestuia. Cu ce se ocupă Simona acum. „Am luat de la zero totul”

Simona Secrier a suferit cumplit după moartea artistului Mihai Constantinescu. Invitată la „Star Matinal”, aceasta a mărturisit că în viața ei a avut loc o schimbare majoră.

„Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos.

Eu sunt economist. Am luat de la 0 totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a spus Simona Secrier la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Știi că și Mihai… Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi. Dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească.

Am voință și sunt ambițioasă”, a mai transmis ea. Mihai Constantinescu a murit în 2019, după o lungă luptă cu boala nemiloasă.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close