Entertainment

Schimbări radicale pentru concurenții de la Ferma. Aceștia vor primi mai multe vești neașteptate. „Atât de rău nu a fost niciodată”

Bogdan Stoica este noul fermier șef al Fermei! În urma luptei câștigate ieri în fața Annei Lesko, acesta și-a câștigat dreptul de a lua unele dintre cele mai importante decizii ale săptămânii și de a sta liniștit că nu poate fi provocat la duel!

Prima lui hotărâre a fost aceea de a îi numi pe cei doi George – Burcea și Piștereanu, ca servitori, acordându-le toată încrederea lui că vor duce la capăt treaba cât mai bine.

După o săptămână cu multe lipsuri în frigider, orășenii vor dori să-și ia la revanșa la lupta pentru mâncare! Cu toate acestea, proba de astăzi va fi una surprinzătoare și extrem de aromată.

Ce vor avea de făcut competitorii și ce-l va face pe unul dintre ei să declare: ”Mațele au început să urle. Bila nu mai funcționează!”, aflăm diseară.

În pădure, vremea îi va surprinde pe bandiți cu cea mai puternică furtună de până la acest moment. Apa va intra, treptat, în ascunzătoarea lor și o va face pe Giulia să declare. ”Atât de rău nu a fost niciodată. Vreau să stau într-un pat curat”.

”Rămâneți oameni puternici. Mergeți în Fermă!”

Aceasta va fi replica cu care Cristi Bozgan îi va surprinde
pe bandiți în cea mai grea zi a lor în pădure și care o va face pe Giulia să
declare, printre lacrimi.

„Dacă muncești, se întâmplă miracole”. Uzi, obosiți și cu o mare dorință de răzbunare, cei trei bandiți vor ajunge în casă unde Mihaela le va povesti celorlalți concurenți despre experiența lor. 

Șocați de întoarcerea bandiților în competiție, fermierii
vor primi mai multe vești neașteptate din partea Mihaelei: ”Ei nu sunt parte
din vreo echipă, nu ascultă de fermierul șef, pot să-și aleagă ce pat doresc!”

Hits: 6

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close