EntertainmentStiri Mondene

Sebastian Chitoșcă, la un pas de eliminare la „Survivor România”. Colegii l-au nominalizat: „Am două lacrimi pe obraz”

Schimbări neașteptate au loc la „Survivor România”. Nu vorbim de reguli, ci de atitudinile și de nominalizările concurenților. Acum, faimoșii îl trimit în cursa pentru eliminare din competiția „Survivor România” pe Sebastian Chitoșcă!

Au pierdut și au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare! Faimoșii nu au mai avut parte de norocul imunității în această săptămână, iar Sebastian Chitoșcă a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi.

Fostul fotbalist de la Steaua București nu a mai avut parte de susținerea colegilor după unele discuții și intră în cursa pentru votul publicului.

Sebastian Chitoșcă a declarat că nu renunță la luptă: „După cum vedeți am două lacrimi pe obrazul stâng, una dintre ele e pentru soția mea, pentru că suferă mult că nu sunt lângă ea, iar una e pentru fratele meu, că avea nevoie de mine să fiu lângă el pentru că am fost echilibru pentru el. Nu pot să le spun decât că drumul meu nu se va sfârși la Survivor, o să lupt pentru amândoi până când publicul va decide să plec acasă.

Nominalizările mă întăresc. Nu am nicio problemă, suntem într-o competiție, orice e luat ca atare. Jur că nu port niciun sentiment de pică și aștept cu zâmbetul pe buze meciul de mâine să pot să-mi ajut echipa și pe mine. În consiliul de eliminare să vad dacă drumul meu se va opri aici sau nu”, a declarat Sebastian Chitoșcă la Kanal D.

Cine e Sebastian Chitoșcă de la „Survivor România”

Sebastian Chitoșcă este fost fotbalist și în prezent vlogger. În adolescență juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbrăca tricoul echipei naționale și prindea un transfer la Steaua. El a debutat în liga profesionistă de fotbal, reușind să se întrețină singur și să își ajute familia.

De altfel, a renunțat la cariera sportivă când fratele lui a fost lovit și a intrat în comă.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close