EntertainmentStiri Mondene

Sindy de la „Survivor România”, declarații despre problemele de sănătate. „Am pierdut 15 kilograme”

Sindy a fost una dintre cele mai puternice concurente de la „Survivor România”. Din păcate, în ediția difuzată de Paște, Războinica a fost eliminată din competiție.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, tânăra a vorbit pentru revista VIVA!, despre cea mai grea perioadă din viața ei.

„Perioada când am avut două operații, în urmă cu doi ani. M-a afectat și fizic, și psihic, am pierdut 15 kilograme, nu puteam să mănânc, o lună am stat internată în spital.

Sindy de la „Survivor România”, declarații despre problemele de sănătate. „Am pierdut 15 kilograme”

Avem dureri abdominale foarte mari, doctorii nu știau ce problemă am. Se inflamase apendicele, am făcut peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, aveam din nou dureri, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia.

Am avut o presimțire că nu este acest diagnostic, nu am fost la operație, am mai fost la un medic, care a descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație.

A urmat o altă operație, am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic date de un medic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie. Nici nu puteam să mă mai uit în oglindă, ajunsesem la 45 de kilograme la 1,65 m”, a declarat Sindy pentru revista VIVA!

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close