Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
Entertainment

Situația se schimbă radical la Ferma, după plecarea lui George Burcea. Conflictele vor reapărea în rândul concurenților

Atmosfera din casă este una foarte încărcată după ziua de ieri, când Ana Maria Ababei a câștigat duelul și a devenit fermier-șef, alegând să-i pună servitori pe Gabriel Toader și Elena Chiriac.

Iar astăzi lucrurile nu se vor calma deloc! După o trezire
bruscă la realitate, Viviana va declara că are nevoie de puțin timp pentru a-și
reveni din șoc.

“Am dormit pe paie în amintirea lui George”. Oare îi va reda competiția timpul necesar pentru a-și regăsi forța interioară sau se va trezi din nou în fața unor momente dificile?

Concurenții vor avea parte de o probă surprinzătoare: vor trebui să-și confecționeze haine din ceea ce găsesc în Ferma! Așa că vor trebui să demonstreze că nu doar muncesc cu ceea ce au la îndemână, ci se descurcă să și confecționeze cele mai provocatoare outfit-uri.

Rezultatul final va aduce și priviri aruncate pe furiș, dar și replici amuzante, precum cea spusă de Anna Lesko către unul dintre colegi: “Ești comestibil în momentul de față”.

Conflictele vor reapărea și-l vor avea tot pe Gabriel Toader în centrul atenției.

Muncitor și dornic să demonstreze că-și merită locul în competiție, acesta va încerca să sublinieze faptul că Elena, cealaltă servitoare a săptămânii, nu-și face deloc treaba și profită de ajutorul celorlalți colegi! Oare va reuși el să schimbe părerea fermierului-șef și să scape de un nou duel? Aflăm în câteva ore!

Tot astăzi, concurenții vor avea parte de cel mai așteptat duel: cel pentru mâncare! Recompensele puse în joc vor scoate la iveală spiritul luptător din fiecare fermier… mai ales ca urmare a foamei pe care aceștia o resimt în ultimele zile:

“Simt o bucurie și o plăcere când am o probă solicitantă”, va declara Andrei Stoica la finalul acesteia. Ce preparate vor reuși să câștige, descoperim diseară.

Hits: 5

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close