Entertainment

Speak și Gina Pistol sunt colegi la „Chefi la cuțite”, în noul sezon. Ce spune artistul despre relația cu viitoarea mămică. „Sunt fascinat de faptul că este gravidă”

Speak este coprezentator în noul sezon Chefi la Cuțite. El și Gina Pistol vor forma o echipă pe cinste pe platourile de filmare. Artistul a vorbit despre relația cu iubita lui Smiley.

Am întrebat-o pe Gina despre sarcină, evident. Sunt fascinat
de faptul că este gravidă și o întreb mereu dacă a mișcat micuța, dacă o doare
ceva, dacă e obosită, cum i s-a schimbat starea de când așteaptă un bebe și
lista poate continua.

Pe lângă asta, mai merg la Gina să-mi dea sfaturi despre ce ar trebui să fac pe platourile de filmare, cu cine să vorbesc sau ce să-i întreb pe invitați; după atâtea sezoane de prezentat Chefi la cuțite, știe tot ce mișcă”, a dezvăluit Speak într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

„Pricipalele mele calități sunt sinceritatea, prezența de spirit și simțul umorului.

Ele mă ajută să jonglez cu tot ce se întâmplă în jurul meu, de la relaționarea cu oamenii din spatele camerelor, la întâmpinarea susținătorilor și la discuțiile cu susținătorii.

Am fost tot timpul o persoană care comunică ușor cu ceilalți, așa cum spuneam și mai sus, sunt foarte curios și asta m-a ajutat să relaționez, vreau să aflu cât mai multe lucruri și așa intru în discuții cu oameni din diverse domenii.

Cred că și moldoveanul din mine m-a ajutat să comunic ușor cu persoanele din jurul meu”, mai spune Speak.

Hits: 3

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close