Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
EntertainmentMonden

Ștefan Bănică jr vorbește rar despre viața de familie, dar acum a spus adevărul. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului

Ștefan Bănică jr este un artist complet, care se împarte cu brio între carieră și viața de familie. De mai bine de un an, interpretul a devenit pentru a treia oară tată, când Lavinia Pîrva l-a adus pe lume pe Alexandru. Juratul de la “X Factor” recunoaște că în pandemie a avut mai mult timp să stea cu micuțul.

“Pandemia mi-a «dăruit» timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit.

Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică pentru revista VIVA!

“Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă.

Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”,  a mai spus Ștefan Bănică jr pentru sursa citată.

Alexandru nu prea a fost expus pe rețelele de socializare,
însă tatăl său consideră că îi seamănă atât lui, cât și partenerei sale. De
asemenea, el are numai cuvinte de laudă pentru soția sa, care este o mamă
devotată și implicată 100%.

“Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un «pitic» cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui”, a subliniat Ștefan Bănică jr.

Ștefan Bănică își sprijină cei trei copii, le conferă
încredere și le oferă sfaturi, astfel încât să urmeze întotdeauna calea
corectă.

“Tatăl meu m-a influențat atât ca om, cât și în profesie. Nu pot să-i răspund care ar fi cel mai important sfat.

Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să facă, să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi satisfacții, exact cât timp și pasiune investesc în ea” , a conchis el.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close