EntertainmentStiri Mondene

Succes pentru iubita lui Daniel Pavel de la „Survivor România”. Prezentatorul a dezvăluit

Daniel Pavel de la „Survivor România” trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproximativ șapte ani. Nu a apărut cu Marina în lumina reflectoarelor, sunt un cuplu discret. Prezentatorul a anunțat acum că aceasta are parte de un succes mare în carieră.

Marina e iubita prezentatorului de la „Survivor România”. Cei doi locuiesc împreună în Viena, acolo unde ea are o carieră de nota 10. Acum a obținut un nou proiect. Daniel Pavel nu se laudă cu succesul lui, ci e mândru de iubită.

„Sunt extrem de măgulit dacă există această atenție și asupra mea, ca mediu de transmitere a spectacolului total Survivor România și îmi doresc să fiu la înălțimea unui asemenea format. Marina, iubita mea, nu m-a însoțit în Dominicană, a rămas la Viena, unde începe un nou proiect în cea mai mare firmă de logistică locală. Încercăm să suplinim lipsa celuilalt cu beneficiile tehnologiei, apeluri video.”, a spus el pentru viva.ro.

Succes pentru iubita lui Daniel Pavel de la „Survivor România”. Prezentatorul a dezvăluit

Daniel Pavel și Marina se iubesc de șapte ani

Prezentatorul își susține necondiționat iubita. Marina are studii economice internaționale și vorbește multe limbi străine.

„Anul acesta, în mai, împlinim 7 ani de când suntem împreună. Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani și am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene – unde ajungeam eu, venea și ea, și invers. Fie eu, fie ea săream mai departe, ea sau eu ziceam – okay, merg și eu acolo și ne vedem. Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena.

Ea este născută în Basarabia și are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică – supply chain. Pentru că vorbește fluent rusă, engleză și de curând și germană, a fost recrutată de cel mai puternic furnizor local de servicii de supply chain, din Viena.”, a mai adăugat el pentru aceeași sursă.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close