Entertainment

Ultima ediție de audiții la X Factor. Jurații sunt nevoiți să ia decizii dificile

Seara trecută încă două scaune pentru Bootcamp au fost
ocupate, astfel că în această seară, de la 20.30, la Antena 1, în ultima ediție
de audiții, jurații se văd nevoiți să ia unele decizii dificile.

Marian și Teodora sau grupul Hello au ajuns seara trecută direct în Bootcamp cu un moment special, la care a contribuit chimia dintre cei doi. Tinerii, care formează un cuplu, sunt pentru a doua oară la X Factor, iar de această dată au dat lovitura!

“Așa se vine la o audiție! Bravo, nu am auzit niciodată această variantă”, le-a spus Ștefan Bănică, iar Florin Ristei le-a dat cale liberă spre etapa următoare.

Tot acolo a ajuns și Andra Baranga, care provine dintr-o familie de lăutari, în care părinții, bunicii și chiar fratele ei mai mic pot cânta atât din voce, cât și la instrumente. “Părinții mei cântă absolut orice gen muzical și sunt mândră de ei!”, a spus Andra.

“Cânți la un nivel vocal pe care eu nu l-am auzit anul acesta! Aplaud performanța ta și talentul nativ, ești un diamant neșlefuit! Mă bucur enorm că ai 17 ani și că faci parte din categoria mea!”, a exclamat Ștefan Bănică la finalul prestației.

Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani

Nu la fel de ușor le va fi juraților și în această seară, de
la ora 20.30, la Antena 1, în ultima ediție a audițiilor X Factor din acest
sezon. Cu doar câteva locuri libere rămase sau chiar unul singur, jurații se
văd nevoiți să ia unele decizii dificile în fața unor prestații excepționale.

“Nu pot să îi dau Da!”. Eu trebuie să îi recapitulez pe toți oamenii pe care i-am pus pe lista scurtă, să îi ascult. Dacă îi dau Da am ocupat toate locurile din Bootcamp și nu mai pot să revin la nimeni!”, spune supărată Delia, care mai are un singur loc liber în grupa sa.

În sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare:

Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum juratul X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago. 

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close