EntertainmentMuzică și Filme

Un nou film ”Scarface”, în regia lui Luca Guadagnino. Scenariul, semnat de frații Coen

Regizorul Luca Guadagnino, laureat al premiului Oscar pentru pelicula “Call Me By Your Name”, va regiza filmul ”Scarface” pentru Universal Pictures, notează site-ul cinematografic IndieWire.

Este vorba despre un remark al filmului cu gangsteri americani, scenariul fiind semnat de către frații Joel și Ethan Coen, care lucrează de mult timp la acest proiect.

Noul film programat de Universal va regândi “povestea imigranţilor”, aflată în spatele celor două “Scarface” anterioare, frații Coen inspirându-se din proiectele lui Gareth Dunnet-Alcocer (remake-ul „Miss Bala”), Jonathan Herman („Straight Outta Compton”) și Paul Attanasio („Quiz Show” ).

Acest lungmetraj va fi a treia versiune cinematografică a sângeroasei drame care se desfăşoară în lumea gangsterilor americani.

Primul “Scarface” a fost produs în 1932 de Howard Hawks şi s-a inspirat dintr-un roman despre viaţa lui Al Capone, având drept subiect mafia italiană din Chicago.

Al doilea, produs în 1983 în regia lui Brian De Palma, prezintă povestea unui refugiat cubanez nemilos şi violent care îşi construieşte un imperiu bazat pe traficul de cocaină. În rolul lui Tony Montana a jucat celebrul Al Pacino.

Pe moment nu au fost furnizate detalii cu privire la data lansării următorului “Scarface” sau la distribuţia rolurilor. În prezent, producţia este complet oprită la Hollywood din cauza măsurilor de izolare impuse în urma pandemiei de COVID-19.

Hits: 0

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close