EntertainmentMonden

Viața Laviniei Pîrva s-a schimbat după ce a devenit mamă. Cu cine seamănă micuțul Alexandru. „Ziua mă solicită foarte mult”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. au devenit părinți în urmă cu un an și jumătate, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Artista a acordat un interviu pentru Vorbește lumea, unde a vorbit despre cum își petrece timpul cu Alexandru și cu cine seamănă acesta.

„Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…)
În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să
lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el.

Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. Am
găsit o fabrică foarte aproape de mine care face aceste hăinuțe pe care eu
le-am gândit.

Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu
Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea.  Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face
plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine.

Mă inspiră foarte mult Alexandru. Am făcut acest nou proiect pentru că, după cum bine știți, în timpul sarcinii eu am luat foarte multe kilograme.

De dormit doarme, de mâncat mănâncă, uneori mai face și mofturi. E mofturos, da. Îi place foarte mult să se joace cu aspiratorul, să dea cu mătura.

Are o ureche muzicală foarte bună. E și normal, pentru că a ascultat muzică de când era în burtică. Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara. Este un copil foarte vesel.

Pandemia asta cumva ne-a ajutat pentru că am stat foarte mult împreună alături de el. Între ei doi este o legătură foarte puternică”, a mai adăugat artista.

Lavinia a dezvăluit că Alexandru seamănă cu tatăl lui. „Momentan nu ne dăm seama. Seamănă cu tati, da, când era el mic, comparând pozele”.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close