EntertainmentMuzică și Filme

VIDEO | Barbra Streisand a omagiat personalul medical interpretând cântecul “You’ll Never Walk Alone”

Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand, 78 de ani, a adus marţi un omagiu membrilor personalului medical care s-a aflat în prima linie a luptei împotriva coronavirusului, dedicându-le cântecul “You’ll Never Walk Alone” pe care l-a postat pe reţelele de socializare.

Este vorba de cântecul compozitorilor Rodgers şi Hammerstein, pe care vedeta l-a interpretat la gala premiilor Emmy din 2001, la puţin timp după atentatele de la 11 septembrie şi al cărui videoclip se întrepătrunde cu imagini ale celor care s-au aflat în prima linie a pandemiei, relatează EFE, preluată de Agerpres.

”Au trecut 20 de ani de când am interpretat acest cântec. Acum ne confruntăm cu altă criză, dar cred că textul se potriveşte”, a spus Streisand înainte de prezentarea acestui material audiovizual. În timp ce cuvintele cunoscutului imn răsună puternic, pe fundal rulează imagini cu personalul medical îngrijind victime ale coronavirusului, aflat uneori la limita epuizării fizice şi psihice.

Apar în acest videoclip şi imagini cu angajaţi ai serviciilor esenţiale, casieri, pompieri sau curieri care se amestecă și cu imaginile pline de speranţă ale bebeluşilor aduşi pe lume în spitale. După cele 4 minute în care se derulează imaginile, cântăreaţa solicită donaţii pentru organizaţia Direct Relief, care furnizează echipamente de protecţie “tuturor eroilor noştri din SUA”, spune Streisand.

Artista va participa la un maraton cu teledonaţii, luni, 11 mai, alături de alte figuri de marcă precum Robert de Niro, Jennifer López, Bette Midler, Lin-Manuel Miranda, Spike Lee, Ben Platt, Chris Rock, Jake Gyllenhaal sau Julianne Moore, cu scopul de a strânge fonduri pentru cetăţenii afectaţi de pandemie din New York, cel mai crunt lovit de coronavirus din SUA. 

Hits: 1

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close