EntertainmentMuzică și Filme

VIDEO | Gala Premiilor Emmy, desfășurată online din cauza pandemiei. Cine sunt marii câștigători ai ediției

“Succession”, “Schitt’s Creek” și “Watchmen” au fost marii câștigători la premiile Emmy din acest an. Cea de-a 72-a ediţie a premiilor Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru producţiile de televiziune, a avut loc, duminică, în condiții speciale, din cauza pandemiei de coronavirus.  Premiile au fost date în cadrul unei ceremonii online, prezentate de Jimmy Kimmel, scrie The New York Times.

Serialul “Schitt’s Creek” a obținut  9 premii la cele mai importante categorii. Acesta a primit premiul pentru cel mai bun serial de comedie, iar actorii Eugene Levy și Catherine O’Hara au primit premiul pentru cei mai buni actori principali într-un serial de comedie.

Annie Murphy și Daniel Levy sursa foto: EPA

Este pentru prima oară în istoria de 72 de ani a premiilor Emmy când un serial de comedie câştigă toate cele şapte categorii în acelaşi an, potrivit The New York Time.

“Succession”, produs de HBO, a fost desemnat cel mai bun serial dramatic, iar Jeremy Strong, interpretul fiului nedreptăţit, a fost recompensat cu trofeul pentru cel mai bun actor. Serialul a mai fost recompensat pentru scenariu şi regie. În 2019, la această categorie s-a impus serialul “Game of Thrones”.

Producţia HBO “Watchmen” a câştigat în categoria miniserie de televiziune, Regina King fiind desemnată cea mai bună actriţă pentru interpretarea unei poliţiste, iar Yahya Abdul-Mateen II, cel mai bun actor în rol secundar. “Watchmen” a câştigat şi premiul pentru scenariu.

Cea mai mare surpriză a serii a fost desemnarea fostei vedete a Disney Channel, Zendaya, în vârstă de 24 de ani, câştigătoarea categoriei “cea mai bună actriţă într-un serial dramatic” pentru interpretarea unei adolescente dependente de droguri în serialul HBO “Euphoria”.

Zendaya s-a impus în fața favoritelor Laura Linney (“Ozark”) şi Jennifer Aniston (“The Morning Show”).

Zendaya sursa foto: Captură Video

Aceasta a ținut un discurs chiar din sufrageria casei sale și alături de familie. În 2019, acest trofeu a fost câştigat de actriţa Jodie Comer, graţie interpretării sale din producţia TV “Killing Eve”.

Fără covor roșu

Ceremonia de anul acesta a avut loc online, fără covor roșu, iar prezentator a fost Jimmy Kimmel.

Producătorii au trimis însă echipament de filmare şi microfoane tuturor nominalizaţilor, în 125 de locuri din diferite părţi ale lumii, iar aceştia au ales maniera în care au dorit să apară în cadrul show-ului.

Lista completă a câștigătorilor:

Cel mai bun serial dramatic – “Succession” (HBO) Cel mai bun serial de comedie – “Schitt’s Creek” (Pop TV/Netflix) Cea mai bună miniserie TV – “Watchmen” (HBO) Cel mai bun actor în rol principal într-un serial de comedie – Eugene Levy (“Schitt’s Creek”) Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie – Catherine O’Hara (“Schitt’s Creek”) Cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramatic – Jeremy Strong (“Succession”) Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial dramatic – Zendaya (“Euphoria”) Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie – Dan Levy (“Schitt’s Creek“) Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de comedie – Annie Murphy (“Schitt’s Creek”) Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic – Billy Crudup (“The Morning Show”) Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial dramatic – Julia Garner (“Ozark”) Cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune – Mark Ruffalo (“I Know This Much Is True”) Cea mai bună actriţă în rol principal într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune – Regina King (“Watchmen”) Cel mai bun actor în rol secundar într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune – Yahya Abdul-Mateen II (“Watchmen”) Cea mai bună actriţă în rol secundar într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune – Uzo Aduba (“Mrs. America”) Cea mai bună regie a unui serial de comedie – Andrew Cividino şi Daniel Levy (“Schitt’s Creek”) Cea mai bună regie a unui serial dramatic – Andrij Parekh (“Succession”) Cea mai bună regie pentru o miniserie TV / lungmetraj de televiziune – Maria Schrader (“Unorthodox”) Cel mai bun scenariu pentru un serial dramatic – Jesse Armstrong (“Succession”) Cel mai bun scenariu pentru un serial de comedie – Daniel Levy (“Schitt’s Creek”) Cel mai bun scenariu pentru o miniserie TV / lungmetraj de televiziune – Damon Lindelof şi Cord Jefferson (“Watchmen”)

Hits: 17

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close