Entertainment

VIDEO | Reacția Annei Lesko atunci când s-a trezit sărutată pe gură de o vedetă PRO TV în timpul unei emisiuni

Cunoscuta cântăreață nu a părut deloc deranjată de momentul în care vedeta PRO TV Viviana Sposub a sărutat-o de mai multe ori în timpul emisiunii Ferma, difuzată joi seara.

Telespectatorii PRO TV au avut parte de câteva imagini de senzație joi seara când a fost difuzat cel mai recent episod din emisiunea Ferma. Și asta pentru că o bună parte din emisiune a redat o petrecere la care au participat vedetele show-ului desfășurată în jacuzzi.

În costume de baie minuscule, cu șampanie și îmbrățișări prelungite, cu cadre care au insistat minute în șir, pe formele vedetelor din show, emisiunea a atins punctul culminant în momentul în care tânăra vedetă de la PRO TV Viviana Sposub a sărutat-o pe gură pe cântăreața Anna Lesko.

Aceasta nu a părut deloc deranjată de gest, dimpotrivă.

“Ne-am amețit la un moment dat și noi ne-am mai pupat așa, pe obraz, în timp ce ne bălăngăneam ca două lebede pe acolo, dar la un moment dat am nimerit-o fix în fraga buzelor”, a spus Anna Lesko.

Iar ulterior, Lesko a strigat către Viviana: “Vino să te pup!” Iar cele două s-au sărutat din nou, dar nu a părut suficient: “Încă o dată!”

<iframe xmlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml” width=”640″ height=”360″ scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”” allow=”autoplay; fullscreen” src=”https://protvplus.ro/embed/Kmu0HDORrSy?autoplay=1″></iframe>

foto: captură PRO TV

Hits: 3

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close