„Visuri la cheie”, sezonul 8. Echipa a construit o casă de la zero pentru o familie din Dăeni, Tulcea

„Visuri la cheie” sezonul 8 a început pe 15 septebrie 2021. Vezi cine sunt arhitecții de la „Visuri la cheie” sezonul 8, care sunt cele mai impresionante cazuri de la „Visuri la cheie” și când se difuzează „Visuri la cheie” sezonul 8.

Cuprins:

„Visuri la cheie” este un reality-show difuzat de PRO TV începând cu anul 2014. Echipa „Visuri la cheie”, formată din arhitecți și designeri de interior, ajută familii cu povești de viață impresionante și cu situații materiale modeste să-și transforme locuința.

UPDATE 14 octombrie: Povestea copiilor care au trăit un coșmar alături de mama lor i-a impresionat aseară pe telespectatori. Dragoș Bucur și echipa „Visuri la cheie” au reușit să le schimbe viața, după ce le-au construit și amenajat o casă de la zero.

„Când stăteam la mama, mă rugam la Dumnezeu să facă o minune și să avem casa noastră, să stăm liniștiți. Acum nu cred că poate să mă mai doboare nimic, am toate condițiile să pot să merg înainte, nimic nu mă mai trage înapoi”, a povestit fata cea mare.

„Țineți minte: când o să vi se pară foarte greu, periculos și aproape imposibil – căutați soluția! Pentru că voi păreți o familie care întodeauna reușește să găsească soluția”, a transmis Dragoș Bucur familiei.

Familia pe care toată lumea a cunoscut-o aseară la „Visuri la cheie” este una atipică. Ionuț, un tânăr de 25 de ani, este cel care are grijă, împreună cu soția lui, de frații săi mai mici. Preotul din comuna Dăeni a fost cel care le-a stat aproape și i-a înscris în emisiune, după ce i-a găsit pe minori într-un șanț.

alex-andra-cristina-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Săptămâna viitoare, autocarul „Visuri la cheie” ajunge în Vâlcea. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu sunt gata să renoveze o nouă locuință și să cunoască oameni speciali – întreaga poveste miercuri, de la 20:30.

Când se difuzează „Visuri la cheie” sezonul 8

Emisiunea poate fi urmărită la Pro TV în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.30.

visuri-la-cheie-sezonul-8-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cine prezintă „Visuri la cheie” sezonul 8

Dragoș Bucur e prezentatorul „Visuri la cheie”. La filmări, el a făcut primele declarații despre sezonul 8. „Sunt bucuros că avem parte de un nou sezon «Visuri la cheie» și suntem pregătiți să cunoaștem noi familii care merită să devină modele de curaj și bunătate pentru România.

Lumea se schimbă sub ochii noștri, dar «Visuri la cheie» merge mai departe”, a spus Dragoș Bucur.

Cine sunt arhitecții de la „Visuri la cheie” sezonul 8

Din 15 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 20:30, echipa de arhitecți formată din Cristina Joia, Alina Vîlcu, Laura Boghiu, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu schimbă viitorul unor familii care au nevoie de ajutor.

Alex Gavrilescu și Andra Marinescu sunt cei doi arhitecți care se alătură echipei. Ambii au experiențe vaste în acest domeniu.

De-a lungul timpului, în cei 17 ani de muncă, Alex Gavrilescu a reușit să combine arhitectura și sculptura într-un mod nou, neconvențional. A avut un început greu în viață, de aici și motivația de a ajuta alți oameni.

Andra Marinescu este arhitect de peste 15 ani, iar pasiunea pentru munca ei a dus-o la următorul nivel, cel în care va aduce bucurie celor care au nevoie de ea.

Hits: 2

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul