Entertainment

Viviana Sposub, dată de gol de Elena de la Ferma. Ce ritual de seară are iubita lui George Burcea. „Eu nu am mai auzit așa ceva”

Elena este cea mai tânără concurentă de la Ferma. De altfel, ea a fost considerată de colegii ei ca fiind și cea mai îndrăzneață, pentru că niciodată nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume, fără să îi pese de părerea celor din jur. În timpul unui testimonial, concurenta de la PRO TV a făcut o dezvăluire interesantă despre iubita lui George Burcea.

„Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată.

Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu cremă cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva”, a declarat Elena la PRO TV.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…).

Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi.

Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus”.

Hits: 7

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close