EntertainmentMuzică și Filme

Zlatan Ibrahimovic s-a dat în spectacol la festivalul de la Sanremo: „Violoniștii să plece, dar să rămână fetele”

Zlatan Ibrahimovic, 39 de ani, a făcut spectacol în prima seară a festivalului de la Sanremo, Italia, fotbalistul fiind acompaniat de prezentatorul Amadeus, informează Gazeta Sporturilor.

Îmbrăcat „la patru ace”, în smoking, personalizat cu IBRA la rever, Zlatan a făcut show în fața unei săli goale, din cauza restricțiilor COVID-19, dar momentul a fost transmis publicului la TV.

„Amadeus, este o onoare pentru mine să mă aflu aici, dar e o onoare și pentru tine să mă ai tu aici. Uite care sunt regulile la Festivalul lui Zlatan! Prima: vom avea în acest concurs 22 de cântăreți, 11 contra 11”, a început, dezinvolt, Zlatan Ibrahimovic.

Gazda celebrului eveniment l-a întrerupt: „Sunt 26 la această ediție”. Ibra i-a tăiat-o scurt, cu un aer încruntat și serios: „Vinde-i pe cei în plus! Să trimitem patru la Liverpool, care caută apărători, sau îi pun să muncească la mine în grădină”.

Ibrahimovic a continuat în aceeași notă: „Scena nu-mi convine, îmi trebuie 105 metri cu 68, ca pe San Siro. Cât ai aici, Amadeus?”.

„20 pe 8, nu știu exact ce scrie în cele 65 de pagini ale protocolului”, a venit replica prezentatorului.

Poate asta e o scenă pentru persoane mici, ca tine. În condițiile astea, o să anulez festivalul. Să plece și violoniștii, dar să rămână fetele!

Zlatan Ibrahimovic:

Fotbalistul suedez de la AC Milan se află în perioada de recuperare, după o accidentare.

Tutti d’accordo?#striscia #striscialanotizia #sanremo #sanremo2021 @SanremoRai @Ibra_official pic.twitter.com/14aWCNcAlj

— Striscia la notizia (@Striscia) March 2, 2021

Cea de-a 71-a ediție a Festivalului Sanremo, care a început pe 2 martie, însumează cinci nopți de muzică și divertisment și se încheie cu finala de sâmbătă, 6 martie.

În spectacolul transmis în direct de la Teatrul Ariston, 26 de melodii concurează la categoria Campioni, pentru a reprezenta Italia la Eurovision Song Contest 2021. 

La finalul spectacolului va urca pe scenă Diodato, câștigătorul Festivalului Sanremo 2020, cel care urma să reprezinte Italia la Eurovision Song Contest 2020. Loredana Bertè, Alessia Bonari și Banda musicale della Poliza di stato cu Olga Zakharova și Stefano Di Battista vor fi și ei prezenți pe scena festivalului din acest an.

Rezultatele primei nopți de concurs vor fi stabilite în întregime de un juriu demoscopic, format din fani ai muzicii, care au fost selectați de Ipsos pentru a vota din propriile case. Ulterior, va fi anunțat un clasament inițial al celor treisprezece artiști.

FOTO: EPA

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close